22 mars 2011

Pugh Rogefeldt till Goatbridge

Goatbridge Productions har slutit ett exklusivt bokningsavtal med den svenske rockpionjären Pugh Rogefeldt.

Pugh Rogefeldt albumdebuterade redan 1969 med klassikern Ja dä ä dä och har kommit att bli en av Sveriges mest respekterade rockmusiker. Enbart detta första album innehöll klassiska milstolpar som Surabaya Johnny, Här kommer natten och Små lätta moln.

Fredrik Gleisner, Goatbridge Productions kommenterar samarbetet:

– Vi är oerhört glada och stolta över att numera ha Pugh i vårt stall. Personligen anser jag att Pugh Rogefeldt är en av de största musiker vi har i Sverige och det ska bli en spännande utmaning och stor ära att äntligen få jobba tillsammans.
Pugh har turnerat med flera olika konstellationer under det senaste decenniet och sättningen består numera, både live och i studion, av: Pugh Rogefeldt på sång & gitarr, Micke Lyander på trummor samt Hasse Tholin på bas.

Pugh Rogefeldt säger:

– Goatbridge känns bra mycket rock’n’roll och det är precis vad jag söker. Vidare så behöver jag en agent som kan gå in i detta projekt med lust och hunger och även där känns Goatbridge som en klockren partner.

Lars Nylin