8 mars 2011

Universal Music kontrakterar Nause

Universal Music har kontrakterat den unga houseduon Nause från Stockholm. Just nu är de aktuella med sin uppmärksammade remix på Britney Spears senaste singel Hold It Against Me, gjord tillsammans med Adrian Lux. Längre fram i vår släpper Nause sin första egna singeln i eget namn på Universal Music: Made Of.

I höstas arbetade Nause främst med olika remixuppdrag åt och med ett antal kända svenska producenter. Nu i veckan släpptes deras remix på Rebecca & Fionas nya singel Bullets, även den gjord i samarbete med Adrian Lux.

Duons låtar har bland annat uppmärksammats av DJ Tiesto, som under sin världsturné flera gånger har spelat Nauses produktioner och låtit dem medverka i sitt radioprogram Club Life. Även Steve Angello i Swedish House Mafia har uppmärksammat Nause och spelar deras musik.

Under våren kommer Nause att släppa flera singlar i eget namn. Först ut är alltså Made Of som släpps senare i vår.

Claes Olson