13 januari 2011

Skitarg i avtal med Sound Pollution Songs

Sound Pollution Songs har ingått nytt förlagsavtal med upphovsmännen för Skitarg – ett ”all star-band” med medlemmar från grupperna Decadence, Sterbhaus och The Ugly.

– Medlemmarna från Decadence, Sterbhaus och The Ugly strålar samman i Skitarg för att skapa det ultimata uttrycket av galenskap och fåntratteri, menar en entusiastisk Johan Hargeby på Sound Pollution, vars musikförlag offentligjorde avtalet med Skitarg dagarna före jul.

– Skitarg handlar uteslutande om underhållning. Debutalbumet tillfredställer alla genrer inom hårdrockens värld och tar då och då också våld mot genrer som reggae, jazz och barnvisor. Som den odöpta, oönskade bastarden av In Flames, The Haunted och The Kristet Utseende levererar Skitarg fingerfärdig och kompetent metal förpackat i en clownsminkad berg- och dalbana av humor och skrivarglädje.

Det nya förlagsavtalet avser de verk som ingår på det nya självbetitlade albumet.

Claes Olson