16 december 2010

Sound Pollution Songs i nytt avtal med Mean Streak

Sound Pollution Songs har ingått nya förlagsavtal med upphovsmännen för Mean Streak. I samband med utgivningen bandets nya album Declaration Of War [Black Lodge / Sound Pollution] i januari turnerar bandet i Japan.

Det nya förlagsavtalet avser de verk som ingår på det kommande albumet, som släpps över hela världen. Sound Pollution Songs och Mean Streak har sedan tidigare ett samarbete med de verk som finns på debutalbumet Metal Slave [Black Lodge / Sound Pollutiuon] från 2009, ett album som haft viss framgång även internationellt.

Debutalbumet släpptes bl.a på licens av Bickee Music i Japan, där det fick ett gott mottagande. I samband med utgivningen av det nya albumet i slutet av januari så besöker Mean Streak Japan för promotion och konserter i bl.a Tokyo och Osaka. Under våren och sommaren gör Mean Streak sedan en omfattande Europa-turné.

Första singeln från det kommande albumet – In For The Kill – släpps 28 december.

Claes Olson