2 november 2010

Goatbridge kontrakterar Tantrum To Blind

Goatbridge Productions har tecknat bokningsavtal med det unga stockholmsbandet Tantrum To Blind. Debutalbumet med det unga stockholmsbandet – som har medverkat i reklamfilmer för MTV och Tiger of Sweden – släpps enligt planerna i början av nästa år.

De fyra medlemmarna Melanie, Michael, Dale och Simon bildade bandet på Stockholms musikkonservatorium för två år sedan, influerade av band som Sum 41, Linkin Park och Paramore. Enligt medlemmarna fann de varandra sin gemensamma kärlek för 90-talets punkrockscen, något som fick dem att sticka ut från musikkonservatoriums andra elever.

Efter flera konserter på både klubbar till festivaler, medverkan i reklamfilmer för MTV och Tiger of Sweden, framgångar i musiktävlingar såsom Bandit Unsigned och Emergenza, samt airtime på Bandit Rock har bandet redan hunnit skapa sig ett namn på den svenska undergroundscenen.

– Redan första gången jag hörde TTB så blev jag fullständigt brädad, berättar Fredrik Gleisner på Goatbridge Productions.
– Bandet har en otrolig potential och jag är väldigt glad över att Goatbridge får vara med på tåget från början.

– Som management är vi otroligt glada att Tantrum To Blind valde oss framför många andra som stod i kö och ville knyta till sig bandet, säger Patrik Larsson på Headlock Management. Vi har redan fått grym respons från musikbranschen världen runt och vi drar nu igång arbetet kring bandet på egen hand här hemma och med självklara partners som Triada och Goatbridge med på resan tror jag att vi kan bygga något fantastiskt inom en nära framtid. Vi sitter på ett flertal definitiva hitsinglar, ett starkt debutalbum och bandet kontrollerar fortfarande 100 procent av sitt material vilket är högst intressant då vi rör oss framåt.

– När Patrik Larsson först presenterade bandet för mig så blev jag bara så otroligt glad, säger Per Bussman på PR-byrån Triada Communications. Det ska bli grymt kul att få följa bandet på dess väg mot världseliten!

Sommaren och hösten har Tantrum To Blind arbetat i studion och bandets debutskiva, som producerats av medlemmarna själv, kommer enligt planerna att släppas tidigt 2011.

Claes Olson