20 oktober 2010

Border distribuerar Rival och The Refreshments

Rival har tecknat samarbetsavtal med Border Music Distribution för sina två kommande utgivningar med The Refreshments: albumet Christmas Wishes – The Best of Rock’n’Roll X-mas och konsert-dvd:n The Refreshments 20th Anniversary Concert – Live At The Central Café. Båda titlarna släpps i mitten av november.

– Efter tio framgångsrika år tillsammans med Bonnier Amigo som genererat tolv guld- och två platinaskivor för The Refreshments är jag övertygad om att vi nu kommer att få fortsatta framgångar för The Refreshments i samarbetet med Border Music, kommenterar Hans Larsson på Rival.

– Press- och promotionansvarig på Border är Liza Berthelsen som jag har jobbat med tidigare då Carola släppte sina skivor via KKV/MNW och som nu brinner för att komma igång med promo inför releaserna!

De nu aktuella produktionerna släpps inför premiären på julturnén Rock´n´Roll X-Mas – The Refreshments med gäster Nisse Hellberg & Sven Zetterberg.

Claes Olson