19 oktober 2010

Avicii till EMI Music Publishing

Under namnet Avicii erövrar Tim Berg just nu världens topplistor. EMI Music Publishing har slutit avtal med Sveriges hetaste nya DJ-namn.

Svenske Avicii har under sommaren slagit stort på klubb- och topplistor i västvärlden med låten Bromance. Inom kort släpps på etiketten Ministry of Sound en sångversion som redan nu spelas av exempelvis BBC och redan är på väg mot toppen av Englands-listan.

– Vi är otroligt glada över det här samarbetet och att få vara en del av Aviciis team. Hans utveckling det senaste året har varit enorm och vi är väldigt imponerade över hur snabbt han har tagit klivet från dansgolv till toppen av de internationella listorna. Hans framtid är otroligt ljus och just nu gör han fantastiska saker musikaliskt, säger Johnny Tennander på EMI Music Publishing till MI.

Berg arbetar just nu med material till ett album som är planerat att släppas i början av 2011.

Lars Nylin

Länk till Bromance

http://www.youtube.com/watch?v=ChzbYiYHOUU

Länk till vokalversionen Seek Bromance

http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA&ob=av2e