5 oktober 2010

Höstpremiär för Almost Famous – och tävling

På torsdag kväll drar höstsäsongen igång för musikförlagens demoscen Almost Famous, även i vinter är platsen Lilla Hotellbaren på Södermalm. Premiärdags är det också för en tävling som tar en akt till by:Larm i Oslo.

Första programpunkter för hösten blir på torsdag 7/10: Maja Alderin (19.30), Frost (20.30) respektive Purpl Pop (21.15). Dörrarna öppnar dock redan 16.00 så det är frikostigt med tid att mingla. Platsen är som förra säsongen Lilla Hotellbaren i hotell Malmen vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Arrangerande Almost Famous och Svenska Musikförläggarföreningen drar samma kväll igång vinterns stora tävling. I samarbete med Press2play och Nordens största musikbranschfestival by:Larm pågår under hösten en tävling där en okontrakterad akt kan vinna en spelning på nämnda by:Larm i februari 2011. Omröstningen sker på press2play med tre delfinaler (en för varje klubbkväll) och en slutfinal i mitten av januari.

Förhandslyssna gärna på Almost Famous-artisterna på:
www.myspace.com/almostfamousclub

Rösta här:
http://press2play.tv

Lars Nylin