23 september 2010

REKLAM Kiss i Lotto-kampanj

När Lotto i år fyller 30 är ett ännu äldre rockband dragplåstret. Kiss spelar huvudrollen i den nya reklamfilmen för lotteriet.

I kampanjen som redan gått upp i tv syns en man som åker bil och sjunger med i Kiss hit I Wanna Rock’n’roll All Night. När han lämnar bilen tystnar musiken men tittaren inser snart vilka som finns i baksätet…

Till tidningen Resumé säger Lottos varumärkeschef Birgitta Bosell-Biström att det inte var helt lätt att få ihop inspelningen i New York:

– Vi skulle spela in filmen en fredagskväll när bandet var på sin turné och spelade i New Jersey. Men det vi inte tänkte på var att det var fredagsrusning och det blev lite nervigt ett tag, men lagom till skymningen dök de upp och inspelningen gick till slut bra. I efterhand frågade faktisk till och med Gene Simmons om han fick blogga om kampanjen.

Bakom Lotto-kampanjen står reklambyrån KING.

Lars Nylin

Länk till filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=0GsKu3GJUFM&feature=player_embedded