15 september 2010

TV Tung höst för Skavlan

Nästa fredag har Skavlan nypremiär i SVT. Det innebär starten för en serie gästartister minst lika spektakulär som under de tidigare säsongerna.

Med gäster som Rihanna, Jay-Z, Rosanne Cash och Amy Whinehouse har Skavlan krav att svara upp inför höstens omgång. Men det tycks inte vara något problem att motsvara förväntningarna. I norska Verdens Gang berättar programmets redaktionschef Leif Åge Reme att man redan har bekräftelse från bl.a. Håkan Hellström (albumaktuell i november), countrysstjärnan Taylor Swift, rocklegenden Robert Plant och ett återförenat Take That, vilket gör att Robbie Williams återigen gästar Fredrik Skavlan.

Till VG säger Skavlan:

– Det är en fantastisk gästlista vi har till hösten, och vi glädjer oss naturligtvis över att de vill komma till showen. De kommer ju inte bara att uppträda, detta är ju också de bästa talshowgästerna man kan tänka sig.

Leif Åge Reme får av VG frågan exakt vilka datum de olika gästerna kommer, men får ett undvikande svar:

– Det har jag inte tänkt säga så mycket om ännu, svarar Reme.

Lars Nylin