17 augusti 2010

Bandit Rock fortsätter växa

I Dalarna etablerar MTG Radio 1 oktober Bandit Rock som en helt ny station. Detta efter en sammanslagning av koncessionsområdena Falun/Borlänge och Mora/Sälen. I Helsingborg har MTG Radio inlett ett samarbete med DB Media som innebär att Bandit Rock vid årsskiftet kommer att överta Rockkanalens sändningsfrekvens.

– Bandit har varit de senaste årens framgångssaga inom den kommersiella radion, säger MTG Radios vd Anna Berggren i ett pressmeddelande.
– Stationen är mycket efterfrågad ute i landet så det är naturligtvis glädjande att göra det möjligt för fler lyssnare att få in Bandit.

Sedan tidigare finns Bandit Rock i Stockholm, Göteborg, Norra Bohuslän, Trestad, Kristianstad, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Nyköping, Linköping och Norrköping. Enligt Sifos senaste radioundersökning når Bandit Rock efter kanalens övertagande av Lugna Favoriters frekvens i åtta städer idag totalt 271 000 lyssnare.

Claes Olson