5 augusti 2010

/FÖRLAG Tailor Maid och Sweden Songs i samarbete

Label Talior Made blir etiketten för ett nystartat skivbolagssamarbete mellan produktionsbolaget Tailor Maid och musikförlaget Sweden Songs.

Pressmeddelandet från Label Tailor Maid i sin helhet:

"Tailor Maid Production och Sweden Songs går samman för att kunna utveckla projekt tillsammans och samarbeta kring utgivningar på label Tailor Maid. Vi på Tailor Maid och Sweden Songs som musikförlag har haft samarbete tidigare förlagsmässigt, men nu utökar vi samarbete kring label Tailor maid med både gemensamma utgivningar och vi kommer också att jobba med inhouse-projekt och annat. Först ut på Tailor Maid label blir redan tidigare utgivna album med Rewire, Le Poete och Magnus Bergman, de kommer nu ut på Spotify, Itunes m.m. Först ut som nya releaser på Tailor Maid label blir The Mudders (Tyresö)och Tenplayt ( Eskilstuna), båda producerade av Magnus Bergman. Fler releaser kommer att presenteras inom kort. Förutom etiketten sysslar Tailor Maid Production annars med inspelning, studio, mixning och mastering och Sweden Songs med förlagsverksamhet. Peter In de Betou startade och äger Tailor Maid Production och är med sina dryga 30 år i branschen en auktoritet som ljudtekninker. Tailor Maid har kommit att bli en kvalitétsstämpel inom mastering och erbjuder högkvalitativa tjänster inom inspelning, mixning, mastering och komponering av musik och har erfarenhet av tusentals inspelningar."