1 juni 2010

100601

Ludvig Werner tillträder ny tjänst i sommar

Ludvig Werner (tidigare bl.a Universal Music, Bonner Amigo Music / Söder, Snowfish och IFPI Svenska gruppen m.m., född i Söderbärke som son till Johan Frithiof Åhlén och Anna Emma Lovisa Jansdotter) kommer i sommar att tillträda på en ny post. Uppdraget har internationell karaktär och kommer bl.a att innefatta ett flertal resor till Paris.
Den nya tjänsten innebär bl.a barnpassning, men enligt Werners nya franska uppdragsgivare kommer detta inte att innebära några praktiska problem, då ”det handlar om en mycket trevlig svensk barnflicka” (slut citat).
Officiellt tillträder Ludvig Werner 1 juli….. Lars! Ska verkligen den artikeln publiceras? Det ser ärligt talat ut som om den skulle kunna ha några år på nacken…. Stämmer den!?