1 juni 2010

Universal i avtal med Style Of Eyes

Universal Music Publishing har tecknat förlagsavtal med Linus Eklöw, mer känd under artistnamnet Style Of Eye. I höst släpps det nya album, som han för närvarande arbetar med i studion.

För sitt senaste album Duck, Cover And Hold [Pickadoll / Border] har Style Of Eye de senaste åren både blivit grammisnominerad och vunnit priser på såväl Manifest som P3 Guld.

Med sitt album och singlarna Grounded, Girls och Clown har Style Of Eye dessutom lyckats etablerat sig även internationellt och gjort remixer åt Lily Allen, Empire Of The Sun, Moby och Miike Snow m.fl. Dessutom har han bidragit som låtskrivare och producent på Maskinens debutalbum.

Just nu är Style Of Eye aktuell med 2CD-smlingen Ministry Of Sound Club Presents Style Of Eye [Ministry Of Sound], som består av dels en traditionell mixcompilation på CD1, dels en mix av remixat eget material CD2.

Universal Music Publishings Janina Sibbel-Becker (PA to MD/Creative Assistant) hälsar att man på musikförlaget är mycket glada över att ha inlett sitt nya samarbete med Linus Eklöw, som just nu befinner sig i studion för att skriva och spela in ett nytt album i eget namn. Albumet beräknas vara klart för utgivning i höst och kommer att följas av en omfattande världsturné.

Claes Olson