20 maj 2010

Family Tree rekryterar A & R från Australien

Adrian Karvinen var till för någon månad sen a&r på Island Records/Universal Music Australien. Nu har Karvinen flyttat till Stockholm och börjat jobba för Razzia/Family Tree Music AB.

Hemma i Sydney arbetade Adrian framgångsrikt med bl.a. Hilltop Hoods, Brian McFadden, Gin Wigmore, Tex Perkins, Daniel Merriweather och Andy Bull. Men han har sen länge haft en dröm att komma till Sverige tack vare sin stora kärlek till svensk musik. Hos Family Tree Music kommer Adrian huvudsakligen att jobba med bolagets utlandslanseringar samt utveckla egna projekt.

-Jag är så glad att få bli en del av en så fin och levande musikscen som jag länge beundrat. Att få möjlighet att jobba med de så starka artister och såklart hela Family Tree-gänget känns som en underbar utmaning. Jag hoppas jag kan bidra med något positivt till det jag ser som världens kanske mest intressanta musikindustri, säger Adrian Karvinen i ett pressmeddelande.

-Vi är väldigt glada att ha fått hit Adrian. Han har en bred erfarenhet och fantastiskt kontaktnät trots sin unga ålder och det känns väldigt spännande för oss att få en person som kanske ser på saker på ett annorlunda sätt, säger Hugo Scherman vd för Family Tree Music.

Adrian Karvinen nås på
08-441 53 60
adrian.karvinen@familytreemusic.se
adrian.karvinen@razziarecords.se