11 maj 2010

Monza sluter avtal med Hoffmaestro & Chraa

Monza Publishing har tecknat förlagsavtal med Hoffmaestro & Chraa. Bandet har precis slutfört arbetet på sitt kommande album Skank-a-tronic Punkadelica som enligt planerna släpps i september.

– Vi är oerhört glada och är övertygade om att Hoffmaestro kommer vara ett av Sveriges största band 2010/2011, kommenterar Andreas Håkansson på Monza Publishing. Vi ser fram emot att hjälpa bandet till att på allvar lyckas utomlands!

Hoffmaestro & Chraa är för närvarande ute på en 60 datum lång turné, som avslutas först 25 september och 27 mars hade premiär på ett utsålt Globen Annexet inför 3 700 betalande åskådare. Bandets senaste album gavs ut på Warner Musics etikett, men i skrivande stund är det ännu ej klart vilket bolag som nu blir aktuellt.

Claes Olson