27 april 2010

MUSEXPO Premiärkväll med Laleh, Erik Hassle och svensk mersmak

I söndags kväll inleddes det stora musikkonventen MusExpo i West Hollywood, Los Angeles. Sverige och svensk musik är i år rekordstort representerat i programmet och redan på premiärkvällen framträdde två blågula artister: Laleh och den i USA just nu listklättrande Erik Hassle.

Premiären av årets Musexpo, den sjätte sedan starten 2005, firades med en stor fest på taket till The London West Hollywood Hotell, där mer än 400 deltagare från hela världen i strålande solsken samlades runt den stora poolen med fantastisk utsikt över Hollywood Hills och Los Angeles.

Sverige stod för öppningskvällens musikaliska inslag, då Laleh och Erik Hassle uppträdde opluggat på scenen vid poolen. Ett annat blågult inslag var den svenska vodkabaren, där svenskt bilgodis var ett uppskattat tilltugg.

MI återkommer med rapporter från det fyra dagar långa musikkonventet, som både innehåller konferenser, rika möjligheter till B2-aktiviteter och ett showcase-program med flera svenska inslag på klubbarna längs Sunset Boulevard.

Claes Olson