13 april 2010

Johanna Randolph till Roxy Recordings som projektledare

Roxy Recordings fortsätter att växa. I måndags började Johanna Randolph – som de senaste åtta åren drivit sitt eget PR-bolag Randolph Promotion – som projektledare på bolaget.

På Roxy Recordings får projektansvar för ett flertal av bolagets artister och album, samt promotion (bl.a i form av ett övergripande radioansvar för bolagets samtliga artister) och marknadsföring.

– De senaste åren så har flera av de uppdrag jag jobbat med kommit in från Roxy och vi har haft ett väldigt bra samarbete. Så när killarna frågade mig om jag ville bli en del av deras team på Roxy Recordings så kändes det hel rätt för mig, berättar hon.
– Jag har varit egen företagare så länge att jag var redo för en utvecklande förändring av mitt arbete. Att jag dessutom fick chansen att göra det på ett så roligt företag som Roxy, med så fina artister, är ju såklart jättekul och smickrande!

De senaste åren har Johanna Randolph drivit det egna pr-företaget Randolph Promotion, där hon på frilansbasis arbetat med PR och projektledning inom musikindustrin. Tidigare har hon bl.a arbetat på V2 Music.

Claes Olson