30 mars 2010

Svenska Hellsongs kontrakterat av tyska Tapete Records

Det tyska skivbolaget Tapete Records har skrivit kontrakt med svenska Hellsongs. I höst släpps det nya albumet med bandet, som precis har kommit hem från en lyckad Kanada-turné och inom kort beger sig ut för en ny turné i Europa.

– Att hitta rätt skivbolag för sin music är ungefär lika svårt som att välja rätt strumpor till Heidi Klum, hälsar bandet. Man vill ha ett bolag som matchar ens önskemål till 100 procent!
– Med åren har vi blivit mer och mer nogräknade och därför är vi extremt glada över att ha lyckats hitta ett bolag som verkligen har ett passionerat förhållande till musiken. Ett besök på Tapates högkvarter övertygade oss om att det består av ett gäng som både äter, dricker, talar, går, älskar och lever för musiken. De verkar vara den ultimata partners i den här branschen!

– Vi är överlyckliga att få hälsa Hellsongs välkomna till våra lilla handplockade skivbolagsroster, säger man på det tyska skivbolaget Tapete Records kontor i Hamburg. Utöver det faktum att de är fantastiskt underbara människor privat, så är Kalle, Siri och Johan även fantastiska på scenen. Dessutom gör de musik som är bade exceptionell och väldigt, väldigt speciell. Vi känner inte till något annat band som låter ens som någonting i närheten av Hellsongs, så för oss känns det perfekt att signa det här bandet.
– Hellsongs! What a concept, what a sound!

Enligt planerna släpps Hellsongs nya album någon gång i höst.

Claes Olson