29 mars 2010

Parallel Music går samman med All Systems Go!

Det svenska musikbolaget Parallel Music har gått samman med All Systems Go! Management & Booking. Bolaget arbetar uteslutande med punk och hardcore och bildades 2004 i Göteborg av medlemmar i bandet The Process. Första samarbetsprojeket blir ett debutalbum med No Hawaii.

All Systems Go! kommer att ansvara för Parallel Music utgivningar i
Skandinavien and norra Europa. Med två kontor hoppas nu Parallel Music kunna sprida sina artisters musik mer än tidigare.

De två bolagens första samarbetsprojekt blir det svenska bandet No Hawaiis debutalbum Snake My Charms som släpps 2 juni. No Hawaiis musik har jämförts med såväl Neurosis och Mastodon som Tool och The Mars Volta. Inför albumrelease släpps bandets första EP Bruce Lee In Your Brain från 2007 (producerad av Carlos Sepulveda från Psycore) digital.

Sedan tidigare arbetar All Systems Go! Med bl.a Skitsystem, The Smackdown, Set My Path, The Sound o.e, Meleeh, The Grizzly Twister och When We Fall.

Claes Olson

Länk:
www.allsystemsgo.se