23 februari 2010

Handelsminister Ewa Björling på Musexpo 2010 i Los Angeles

Arrangörerna av den internationella musikbranschkonferensen Musexpo i Los Angeles har tillkännagivit att Sveriges handelsminister Ewa Björling kommer att medverka när konferensen i år arrangeras för sjätte gången på London West Hollywood Hotel 25-28 april.

Musexpo rankas av många som den internationella musikbranschens både viktigaste och mest inspirerande mötesplats. Under ledning av initiativtagaren Sat Bisla, som förra sommaren besökte Sverige och medverkade på Trigger Creative Conference i Borlänge, samlas under några programfyllda dagar flera av branschens tyngsta och intressantaste namn för seminarier, informella möten och showcases på London West Hollywood Hotel och klubbarna längs Sunset Boulevard.

Claes Olson

Länk:

http://www.musexpo.net/musexpoLA10/