16 februari 2010

Pitch & Smith firar två år

I januari 2008 startades den internationella bokningsagenturen Pitch & Smith Agency av Karl Lundgren (numera Smith) och Stefan Juhlin. Onsdag kväll denna vecka firar man i samarbete med Fritz’s Corner stort med bl.a Last Days Of April, Oh No Ono och Thus Owls på Lilla Hotellbarens scen i Stockholm.

– Vi har slitit och jobbat så hårt att vi glömde bort att fira när vi fyllde ett, så nu gör vi det dubbelt upp! hälsar Karl Lundgren, som tidigare arbetade åt The Agency Group.

Under de två år man drivit verksamheten har Pitch & Smith uppskattningsvis bokat cirka 1500 konserter runt om i världen, främst i Europa, Asien och Skandinavien.

Idag representerar man ett femtiotal svenska och utländska artister, bl.a. Architecture in Helsinki, José González, Junior Boys, Laleh, Maskinen, Shout Out Louds, Peter Bjorn and John, Wovenhand, Wildbirds & Peacedrums och Wolf Parade.

Claes Olson