28 januari 2010

Selective Notes i samarbete med Razzia – första utgivning: Khoma

Selective Notes är ett nytt musikbolag i regi av In Flames Anders Fridén och Daniel ”Tive” Tivemark. Etiketten är ett samarbete med Razzia Records. Första utgivning blir Umeåbandet Khoma.

Selective Notes kommer att fungera både som management och skivbolag, Bolaget har startats av Anders Fridén, till vardags sångare i grupen In Flames, och Tivemark som jobbar för In Flames managemnet och även har arbetat på diverse skivbolag (bl.a. i London för Victory Records och Nuclear Blast Records).

Selective Notes har ingått ett samarbete med Razzia Records och blir ett underbolag till dessa.

– "Tive", Anders Fridén och Khoma är en fantastisk ekvation av kvalitet, fingertoppskänsla och kreativitet som vi är oerhört glada att få börja jobba med. Vi älskar dem allihop och Khoma har sedan länge varit ett av våra favoritband, säger Matina Ledinsky på Razzia.

Khomas nya ännu obetitlade album beräknas komma ut i april 2010, med en första singel i mars.

Lars Nylin