14 december 2009

Merion Music kontrakterar Hani

Det nya musikbolaget Merion Music kontrakterade i förra veckan artisten Hani, vars genombrottssingel Wait Forever i slutet av förra året släpptes av Bonnier Amigo Music.

Merion Music är ett nytt musikbolag som enligt bolagets vd Johannes Lagtun arbetar efter 360-modellen.
– Det här känns skitkul! Merion Music är ett bolag som har ett helt annat tänk än vad många andra bolag har, dom jobbar på ett helt nytt sätt och dom är nytänkande, säger Hani – som just nu befinner sig i studion för att spela in en ny singel för planerad utgivning tidigt nästa år.

Sedan tidigare har Merion Music bl.a förra årets Idol-trea Robin Bengtsson i sitt artiststall. Robin Bengtsson debuterade i höstas med singeln Another Lover’s Gone, som låg på SverigeTopplistan i totalt tio veckor. I januari kommer hans debutalbum samt en ny singel.

Claes Olson