26 november 2009

Alla vill veta var Neverstore har köpt sin tröja

I januari 2010 släpper svenska Neverstore albumet Age Of Hysteria. Plattans släpps i två versioner: ett regelrätt album och ett digitalt album i form av en eko-t-shirt.

T-shirten är designad av Erik Ohlsson i gruppen Millencollin och innehåller en voucher som ger tillgång till albumet digitalt. Varje såld t-shirt genererar ett planterat träd i Vi-skogens projekt kring Victoriasjön i Afrika.

– Vi ville vända vår blick utåt och göra nytta efter att ha spenderat en lång tid i studion med ett album som på något sätt är en reflektion över den tid vi lever i, säger bandets basist Oscar Kempe.

Neverstore släppte sitt första album 2007. Sedan har det rullat på i allt snabbare takt och gruppen har bl. a. två år i rad tilldelats MTV Europe Music Awards pris för bästa svenska akt.

De har också turnerat i Japan med det kanadensiska punkbandet Sum 41, vars gitarrist och sångare Deryck Whibley producerat låten Summer på det kommande Neverstorealbumet.

Häromåret sjöng Raymond & Maria i en hitlåt Ingen vill veta var du köpt din tröja. Nu vet vi var Neverstore har skaffat sig sin…

Lars Nylin