1 november 2009

CEE Services AB söker medarbetare till Copyright

CEE Services AB är ett helägt dotterbolag till Stim som sköter Stims volymhantering och IT drift och utveckling. CEE Services AB ska på ett effektivt sätt bearbeta miljontals verk, matchningar och transaktioner som resulterar i avräkningar till Stims medlemmar och systersällskap.

Nu är CEE Services med och utvecklar ett helt nytt sätt att hantera copyright administration. Vi söker därför handläggare till Copyright som ska arbeta heltid med följande uppgifter:

-uppdatera och bearbeta copyrightdata, främst avtalsinformation och verkanmälan, inför våra kunders avräkningar
-ha daglig kontakt med våra kunders medlemmar och utländska copyrightsällskap gällande deras repertoar

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och har lätt att ta till sig nya arbetsuppgifter och datasystem. Du trivs med att jobba mot mål och deadlines och kan arbeta både på egen hand och som del av ett team. Jobbet underlättas om du har siffersinne, är teknisk lagd och gillar att koppla ihop fakta med siffror.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska då vårt affärsspråk främst är engelska. Kunskap om musik –och förlagsbranschen är meriterande.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med avslut den 31 maj 2010. Tillträde snarast.

Frågor om tjänsten besvaras av Filiz Erat tel: 08-55554537.

Välkommen med din ansökan till lotta.deciccio@ceeab.se. Urvalet kommer att ske löpande vilket betyder att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 27 nov.