28 oktober 2009

Första artisterna till Peace and Love 2010

Det är mer än ett halvår kvar till festivalstart, men redan nu presenterar Peace and Love de första namnen till nästa sommars festival i Borlänge.

Peace and Love slog i somras svenskt publikrekord för rockfestivaler. Arrangörerna siktar uppenbarligen på att göra om detta. Biljetterna till festivalen 28/6 till 3/7 2010 har redan släppts och nu har man även gått ut med de första artistnamnen. Bland dessa finns mediaheta namn som skivaktuella Markus Krunegård och Amanda Jensen, men även kritikerfavoriterna Fibes Oh Fibes.

Övriga artister som är klara till festivalen: Hardcore Superstar, Sick of it All, Name the Pet, Avatar, Brother Ali, Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern, Roffe Wikström, Thee Suspenders, Glesbygd'n, The Accidents, Skumdum, Taylor Mali.

Enligt uppgifter i Borlänge Tidning är även The Ark klara.

Ronny Mattsson, presschef för Peace and Love, säger i samma tidning:

– Det är väldigt tidigt, men vi vill ha ut band så fort som möjligt, det finns ingen anledning hålla på det om man har ett trevligt gäng.

Lars Nylin