19 oktober 2009

PlusFourSix presenterade verksamheten för MBIN

I fredags höll den oberoende svenska musikbranschorganisationen Music Business Independent Network (MBIN) sitt första medlemsmöte för hösten i Rikskonserters styrelserum på Nybrokajen 11i Stockholm. Mötet gästades av PlusFourSixs Creative Director Fredrik Nyström.

På MBIN:s medlemsmöte presenterades de olika tjänster som PlusFourSix har. Företaget arbetar med att leverera aktiviteter inom mobil marknadsföring och Fredrik Nyström gav flera exempel på flera intressanta case, som t.ex Kent, Madonna, James Bond och Samsung m.fl.

Efter presentation gavs det tillfälle att ställa frågor och det hela resulterade i en välmatad timme, där MBIN:s medlemmar på plats enligt organisationens vd Janne Lundqvist fick en stor dos kunskap inom detta viktiga område.

Claes Olson