14 oktober 2009

Catchy Tunes kontrakterar Adam Rickfors

Dansbolaget Catchy Tunes – som ingår i Family Tree Music och bl.a har miljonsäljande internationella hits med September i katalogen – har kontrakterat club/dansproducenten Adam Rickfors. En första singel på etiketten kommer att släppas i slutet av året eller tidigt 2010.

– Vi är jätte glada att ha hittat nästa stora dans/club producent med en fantastisk talang, säger Catchy Tunes Michel Petré. När Lars ”Billy” Hansson på Bolero Publishing kontaktade mig och spelade upp Adams produktioner kände vi omedelbart att detta var något vi ville jobba med!
– Vi tror stenhårt på Adam och vi är övertygade om att vi i honom har hittat nästa stora musikexport. Vi ser mycket fram emot att få jobba med en sådan ypperlig talang. 2010 är Adams år!

Lars ”Billy” Hansson berättar att han blev tipsad om Adam via låtskrivaren Urban Robertsson och direkt kände att han gillade Adams låtar och stil.
– Adam har vad som krävs för att etablera sig bland de stora namnen inom sin genre, menar ”Billy”.
Jag och Sony/ATV Music är riktigt glada att Adam nu kommer samarbeta med kanon-teamet hos Catchy Tunes / Family Tree Music. Det är bara att ta fram dansskorna ur garderoben!

– Det känns grymt kul att få jobba tillsammans med Catchy Tunes / Family Tree Music, säger Adam Rickfors.
– Jag har alltid producerat elektronisk musik, men inriktade mig mer åt elektro/house för två år sen. Att nu få möjligheten att samarbeta med så talangfulla människor som Urban Robertsson, Billy Bolero och hela Catchy/FTM, känns toppen.

Förutom Adam Rickfors och inledningsvis nämnda September har Catchy Tune även Eric Prydz, Elin Lanto samt Guru Josh, Fedde Legrande och Yves Larock i rostern.

Claes Olson