13 oktober 2009

Carolina Eriksson fokuserar på Saturday Enterprise

Carolina Eriksson, branschbekant inte minst som drivande bakom demoscenen Almost Famous, blir nu åter sin egen i artistmanagementföretaget Saturday Enterprise.

Eriksson – som senast har jobbat i företaget Hagenburg Law, Media & Management och dessförinnan United Stage respektive förlaget Jimmy Fun – har under 10 år kört Saturday Enterprise vid sidan av sina andra uppdrag. Nu blir det åter full fokus på egna bolaget. Saturday Enterprise representerar Adam Heldring, Hellsongs, Simon Says No! (Norge), Stiko Per Larsson, Street Fighting Man och The River Phoneix (Danmark). De sistnämnda som ett co-management-samarbete med 3rd Tsunami Agency i Köpenhamn.

Carolina beskriver Saturday Enterprises nygamla verksamhet:

– Saturday Enterprise artistmanagement representerar artister med olika bakgrund och musikaliska preferenser. Hela Skandinavien finns representerat bland artisterna och arbetet har av naturliga skäl ett väldigt starkt internationellt fokus. Målet är att hjälpa varje artist att uppnå sina individuella drömmar och skapa nya möjligheter för deras respektive karriärer.

Läs mer om Saturday Enterprise och artisterna på www.saturdayenterprise.com

Lars Nylin