28 september 2009

Sony/ATV förlänger samarbetet med Tobias Froberg

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har förlängt samarbetet med Tobias Froberg, snart aktuell med sitt nya album The Big Up. Froberg (bilden) är just nu dessutom aktuell som producent av Asha Ali och låtskrivare till Calaisas senaste album Grafton Street.

– Det är inte mycket som blir bättre med åren men Tobias Froberg utgör ett lysande undantag, säger Sony/ATV Scandinavias vd Patrik Sventelius.
– Jag tycker att hans låtar bara blir bättre och bättre. Hans nya skiva är helt fantastisk. Samtidigt visar han hela tiden överraskande sidor i sin roll som låtskrivare för andra artister och jag är övertygad om att han kommer vara en avgörande framgångsfaktor i många artistkarriärer. Jag är oerhört glad och förväntansfull inför vårt fortsatta samarbete.

– Jag har jobbat tillsammans med Sony/ATV under några år nu och är väldigt glad att det samarbetet fortsätter, säger Tobias Froberg själv.
– Om man, som jag, jobbar i många olika länder är det viktigt att ha ett förlag i ryggen. Och har man ett förlag, bör man ha ett nära samarbete med sitt eget kontor. Det har lyckligtvis jag.
– Det enda tråkiga med dem är de inte vet hur man dricker kaffe och Sambuca på det rätta sättet, hälsar Froberg. De tror att man blandar allt i ett glas. Äckligt…
– Dessutom är ingen på kontoret gotlänning, men det kan inte de rå för!

Claes Olson