24 september 2009

Det svenska låtskrivarteamet Random Japan-etta för andra gången

Det Tom Bone Music-kontrakterade svenska låtskrivarteam Random kan just nu fira sin andra etta på singellistan i Japan. I januari 2008 låg kvartetten Hugo och Ian-Paolo Lira, Thomas Gustafsson och Negin Djafari bakom R&B-artisten Kumi Kodas listtoppande låt Last Angel.
Artisten är den samma även denna gång. Årets singelhit med Kumi Kodas heter Physical Thing.

Random har efter fjolårets listframgångar haft fortsatt stora framgångar i Japan där det är stor efterfrågan på låtskrivarteamets tjänster. Under våren och sommaren har dock Random även hunnit arbeta mycket tillsammans med Anders Bagge även med flera andra kommande europeiska och amerikanska projekt.

Just nu förbereder sig kvartetten för en resa till Los Angeles, dit dom blivit inbjudna av producenten Tricky Stewart (Rihanna, Beyonce Mariah Carey m.fl) för en månads samarbete i hans studio.

Claes Olson