14 september 2009

ADA/Warner Music distribuerar 3NO Music

3NO Music – som inkluderar de tre bolagen NONS, Novoton och Asha Ali Music – har slutit distributionsavtal med Warner Music-divisionen ADA Nordic. Avtalet avser både fysisk och digital distribution och gäller från 1 oktober.

3NO Music startades i november 2008 efter en sammanslagning mellan NONS (North of No South Records) – och Novoton. 3NO Music rymmer även La Firme Management & Consulting som har managementavtal med Asha Ali och Wayne Beckford.

– Uppstarten av 3NO har betytt förnyelse för både NONS och Novoton-etiketterna så det passade bra att förnya våra kanaler utåt i samma veva som sammanslagningen, säger Elin Trogen, vd för 3NO Music AB.
– Samarbetet med ADA Nordic känns spännande och är perfekt på sin plats i våra visioner gällande utvecklingen av 3NO.

– Jag ser med tillförsikt fram emot att jobba med 3NO Music och deras artister på den nordiska marknaden, kommenterar Jesper Thorsson, Manager ADA Nordic.
– 3NO Music passar perfekt in i vår set up och vi får en helt fantastisk start med nya albumet med Asha Ali som vi släpper redan 7 oktober.

Claes Olson