9 september 2009

Svenska Degradead i avtal med tyskt förlag

Det svenska bandet Degradead har skrivit ett förlagsavtal med Enorm Music och Pain Inc. Enorm Music är del av en större tysk musikgrupp som bl.a även arrangerar den stora metalfestivalen Wacken.

I en pressrelease skriver Enorm Musics vd Enno Heymann, Thomas Jensen på Wacken och Pain Inc:s representant Christine Stephan att de är stolta över kontrakteringen av Degradead, "one of Swedens most hopefull newcomers?.
Hittills har bandet släppt två album: debuten Til Death Do Us Apart och uppföljaren Out Of Body Experience.
– Både Enorm Music och Pain Inc. är övertygade om att det kommer att komma mer och ser fram emot att få arbeta Degradead, hälsar det tyska förlaget. Vi vill dessutom rikta ett extra tack till bandets manager Janne Lundqvist på Lunkan Music & Media för det goda samarbetet!

Claes Olson