24 augusti 2009

PRESSTOP: All2gethernow ersätter Popkomm

Efter att årets upplaga av den stora musikmässan Popkomm i Berlin ställts in, så har en grupp tyska branschrepresentanter slutit sig samman i den nybildade organisationen all2gethernow.
Med kort varsel har man nu tillkännagivit att man 16-18 september kommer att arrangera ett nytt musik- och kulturevent i Berlin.

All2gethernow:s Berlin-event består av tre delar: a2n #camp, a2n #conference och a2n #cloud.
Under vinjetten a2n #camp kommer det 16-17 september att arrangeras ett antal olika workshops, presentationer och mötestillfällen – vars exakta utformning utgår från de förslag som deltagarna själva föreslår.
Därefter kommer a2n #conference 18 september att låta ett antal av de mest uppmärksammade internationella talarna lyfta fram de intressantaste idéerna, exemplen och resultaten av a2n #camp, vilka följs upp med korta Q&A-sessioner.
Den tredje vinjetten a2n #cloud kommer att rymma de konserter och showcase som olika arrangörer och klubbar i Berlin väljer att anordna.

Hela programmet arrangeras ideellt, vilket innebär att kostnaden för att medverka enligt arrangörerna kommer att vara så låg som möjligt.
För information och löpande uppdateringar om eventet, se: www.a-2-n.de .
Intresserade personer och bolag kan även kontakta Anders Hjelmtorp på Export Music Sweden för ytterligare information.

Claes Olson