19 augusti 2009

ANNONS: SKAP söker en handläggare

SKAP – Föreningen Svenska Kompositörer Av Populärmusik – är Sveriges intresseförening för kompositörer, textförfattare och arrangörer. SKAP, som har 885 medlemmar, bildades 1926 och har sedan dess verkat för svensk musik. SKAP är en av tre huvudmän för Stim. SKAP är en lobbyorganisation, både i Sverige och på EU-nivå. SKAP fördelar projektstöd, stipendier och priser. SKAP bedriver medlemsservice på en rad områden.

I samband med en föräldraledighet söker SKAP en handläggare med särskild inriktning på medlems- och informationsfrågor.

Arbetsuppgifter:

• Förvalta och utveckla föreningens medlemsservice
• I samarbete med medarbetare planera och genomföra medlemsmöten och evenemang
• Utföra strategiskt informationsarbete
• Föreslå och producera extern och intern information
• Förvalta och utveckla SKAP:s webbplats
• Underhålla fortlöpande kontakter med massmedia
• Löpande administration

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med medlemsfrågor i intresseorganisation eller motsvarande. Du har erfarenhet av informatörsarbete. Du är van att arbeta självständigt, har mycket god samarbetsförmåga och tar eget ansvar. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har gärna erfarenhet av projektledning. Erfarenhet från musikindustrin är meriterande.

Är du intresserad?

Ansökan ska vara inne senast 18 september 2009. Ansökan (personligt brev på högst en sida och CV) skickas via e-post till info@skap.se. Mårten Karlsson eller Johan Hammarbäck svarar på frågor som rör tjänsten via telefon på 08-783 88 39 eller info@skap.se.

Visstidsanställning 6 månader eller längre. 60-80% av heltid enl. överenskommelse.

Fast lön

Sista ansökningsdag: 2009-09-18

SKAP – Föreningen Svenska Kompositörer Av Populärmusik
Tel: + 46 8 783 88 39
Fax: +46 8 660 06 06
info@skap.se
www.skap.se
Sandhamnsgatan 79
Box 27327, 102 54 Stockholm