17 juni 2009

The Poodles gör webbradio med Emunity Edge

Samtidigt med utgivningen av sitt nya album Clash Of The Elements [Rosehip Alley / Universal Music] har The Poodles inlett ett nytt och spännande samarbete med Emunity Edge, ett svenskt företag som arbetar med att producera mobil- och webbradio.
I samarbete med Emunity Edge kommer The Poodles att starta en egen radiokanal, där bandets personliga favoritlåtar – såväl egna som andra artisters – kommer att sändas via en egen webbspelare.

Stockholmsbaserade Emunity Edge, som ägs gemensamt av Aller och företagets grundare, producerar idag ett 30-tal radiokanaler inom olika genrer på minradio.se samt mobilt i tjänsten Music Unlimited för Tele 2 kunder.
– Det här är ett helt nytt sätt att promota sin musik genom en egen artistradio som skapar mer lojalitet till fansen, berättar företagets vice president Christer Hernestig.

Claes Olson