15 juni 2009

Fullt hus när Skivlagret invigde med Calaisa Malmö

Fullt hus när Skivlagret invigde med Calaisa Malmö
Skivlagret – Sveriges största affärskedja för musik, film, böcker och spel – fotsätter sin expansion. Nyligen öppnade man sin tjugoandra butik i Malmös nya galleria Entré. Under öppningshelgen genomfördes en akustisk spelning med Malmö-bandet Calaisa, som även signerade skivor.

Den nya butiken, som är Skivlagrets andra i Malmö och har en yta på 183 kvadratmeter, gick omsättningsmässigt direkt in på första plats på kedjans interna lista.
– Den traditionella skivbutiken har gjort sitt, menar Skivlagrets vd Istvan Beres.
– Nu handlar det mer om ett nöjesutbud där musik, film och böcker går in i varandra. Vi har alla delarna och genom vårt samarbete med PayEx kan vi alltid erbjuda ett brett sortiment. Idag har vi över 40.000 produkter i lager.

Claes Olson