10 juni 2009

Tingseks nya skivbolag i avtal med Bonnier Amigo

Magnus Tingsek och hans manager Camilla Nordahls nya bolag World Of Its Own Recordings har tecknat distributionsavtal med Bonnier Amigo Music. Första utgivningen blir Tingeks kommande fjärde album med planerad utgivning i slutet av september.

Bonnier Amigo Music (BAM) arbetade med Tingsek redan på hans första två album – den självbetitlade solodebuten 2005 samt andra albumet World Of It's Own 2006, som båda gavs ut av V2. Som en följd av Universal Musics köp av V2 gavs däremot fjolårets uppföljare Too Many Feelings At The Same Time ut via Universal.
– Att släppa det nya albumet via Bonnier är naturligt då de släppte mina två första album, kommenterar Magnus Tingsek. Det känns dessutom som att BAM förstår musikbranschen idag och lever inte, som många andra bolag, i det förflutna. Jag hoppas att vårt samarbete skördar djup vibb…
– Det är glädjande att Magnus är tillbaka hos oss. Det känns å andra sidan självklart. Varför ändra på ett vinnande lag? säger BAM:s Head Of Label Mattias Lörstad.

– Det är med stor glädje och oerhörd stolthet som jag nu tillsammans med min gode vän och manager Camilla Nordahl på CN Productions startar World Of Its Own Recordings och släpper mitt fjärde album via Bonnier Amigo, berättar Tingsek.
– Camilla har alltid stått vid min sida och trott stenhårt på mig och ja kan inte tänka mig en bättre kompanjon. Nu känns det som perfekt timing lagom till släppet av mitt fjärde album som nu börjar bli färdigt.
– Aldrig har jag varit så här peppad.. Hurra Hurra Hurra!!!

I samband med utgivningen av det nya, ännu så länge obetitlade albumet, kommer Tingsek att genomföra en turné i Skandinavien. Santidigt med de nu aktuella inspelningarna har har han bl.a turnerat i Holland som förband till Adele.

Claes Olson

Länkar:
www.tingsek.com
www.myspace.com/tingsek
www.bonnieramigo.com