18 maj 2009

Veckans klipp: Addeboy vs. Cliff

Veckans klipp Beep My Beep är Addeboy Vs Cliff senaste singel från deras kommande album, som släpps i höst. Låten gästas av David Sandström (från det legendariska svenska hardcore-bandet Refused) och sångerskan Erika Moeld. Videon är regisserad och inspelad av Lillasyster Productions i Stockholm.

Den svenska electronica/dance-duon Addeboy Vs Cliff, som tillsammans med bl.a Adam Tensta nyligen gjorde flera lyckade showcases på Musexpo i Los Angeles nyligen, är kanske mest kända som killarna bakom hitsen My Cool och They Wanna Know. I dagarna har duon avslutat remix-updrag åt Adiam Dymott och John ME samt producerat J-sons kommande singel My Window. Den närmaste tiden har man på gång såväl produktions- som kompositionsuppdrag åt ett antal amerikanska artister.

Klippet ser du antingen i den lilla spelaren i högerkolumnen, eller så kan du följa länken nedan och se den i full storlek på YouTube.

Länk:
Se videon på YouTube