14 maj 2009

Musexpo Europe i London i sommar

Den internationella musikkonferensen Musexpo – vars event av många hyllas som världens främsta, viktigaste och mest inspirerande konferenser om musik, media och teknologi – återvänder 29 juni-1 juli till The Cumberland Hotel i London för den andra upplagan av Musexpo Europe.

I listan över redan bekräftade deltagare på årets London-konferens återfinns bland andra Guy Moot (President, EMI Music Publishing UK & President of European Creative), Steve Schnur (Worldwide Head of Music & Marketing, EA Games), Jason Flom (President, Lava Records/Universal Music Group), George Ergatoudis (Head of Music Policy, BBC Radio 1), Rakesh Sanghvi (vd, Sony/ATV Music Publishing UK), Korda Marshall (President, Infectious Records), Barry Dickins (vd och grundare av International Talent Booking), Jim Chancellor (vd, Fiction Records och Rockford Management Ltd), Sammy Jacob (vd, NME Radio UK), Jens-Markus Wegener (vd, AMV Talpa Music Publishing / Tyskland), Mike Walsh (Head of Music, Xfm Radio Network), Stephen Knill (President Music & Entertainment, The Radiate Group), Ajax Scott (vd, Woodshed Media), Vince Bannon (Vice President, Entertainment Partnerships & Development, Getty Images), Ted Cohen (Managing Partner, Tag Strategic) och årets moderator Andrew Phillips. Ytterligare namn kommer att tillkomma.

Intresserade svenska deltagare på Musexpo Europé i London är välkomna att kontakta Anders Hjelmtorp på Export Music Sweden (anders@exms.se) för ytterligare information.

Claes Olson