4 maj 2009

Crashdiet tecknar managementavtal med Gain

Det svenska sleazerock-bandet Crashdiet har tecknat ett exklusivt managementavtal med Gain Management. Samarbetet har kommit till via kollegorna och vännerna i Hardcore Superstar, som även de arbetar med Gain.
– Crashdiet och Hardcore Superstar turnerade ihop i Europa förra året, en fantastisk turné. I samband med den lärde vi känna Markus och Magnus från Gain, berättar Crashdiets basist Peter London.

– Vi insåg direkt att vi delar synen på hårdrock, riktigt artisteri och hur fan man ska lyckas i den här speciella branschen, fortsätter han. Vi har under en längre tid letat svenskt management och nu har vi hittat rätt!
– Vi är oerhört glada och stolta över att nu få jobba med Crashdiet, kommenterar Markus Tagaris på Gain.
– Det är ett fantastiskt bra band som passar bra in på vårt bolag. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer kunna lyfta bandet ytterligare. Alla är oerhört ”taggade” inför framtiden.

Just nu befinner sig Crashdiet i studion för att med en ny sångare i ledet spela in material till sitt kommande tredje album, som beräknas vara klart för utgivning 2010. Bandets är förlagskontrakterat av Publishing Company TEN och arbetar med Anders Johansson som A&R.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Martin Sweet, Magnus Lundbäck (Gain), Markus Tagaris (Gain), Anders Johansson (Publishing Company Ten/Albot&Albot), hemlig sångare, Peter London och Eric Young.