11 mars 2009

Jesper Lagercrantz ny annonsssäljare MI!

Vi på MI har nöjet att hälsa välkommen till vår nye annonssäljare Jesper Lagercrantz. Jesper kommer redan från i dag att ansvara för såväl annonsytorna på vår sajt som i nyhetsbrevet. Det kommer med detta att bli ännu lättare att nå 5000 opinionsbildare och tyckare inom den svenska musikindustrin.

Många av er känner säkert redan till honom. Jesper har sedan snart tio år varit körsångare åt artister som Eric Gadd, Kaah och Promoe. Han har även jobbat som turnéledare och i skivbutik. Längre fram kommer ni andra att kunna lära känna Jesper bl a vid de kundträffar vi planerar ska starta i vår.

MI är öppna för alla kreativa förslag och lösningar som ryms inom vårt upplägg. Tveka inte att diskutera med Jesper Lagercrantz även om idéer som bryter mot det som gällt hittills, d v s de lite "självklara" annonsytorna på sajten och nyhetsbrevet. På den grafiska sidan är vi alltid redo att hjälpa dig som inte har eget annonsmaterial.

Inom kort hör Jesper av sig till åtskilliga av er, för at bl a ge mer exakta kontaktuppgifter. Men redan nu kan du som vill nå honom via annons@musikindustrin.se.
Lars Nylin