4 mars 2009

Where The Action Is växer

I går presenterade Luger och Live Nation de första detaljerna kring sommarens upplaga av Where The Action Is – i år växer festivalen och blir en 2-dagarsfestival och bland de första släppta artisterna återfinns Niel Young och Duffy.

Förra året lyftes Lugers gamla varumärke Where The Action Is till en helt ny nivå. Efter att först ha varit ett ambulerande turnépaket med festivalkänsla till att 2007 arrangeras på Skansen blev Where The Action Is en under 2008 en ordentlig endagsfestival vid Stora Skuggan i Stockholm. Festivalen headlinades av Foo Fighters.

Årets upplaga av Where The Action Is arrangeras 12-13 juni. Återigen är det Stora Skuggan som blir festivalområde och de fyra första släppta artisterna är Neil Young, Nick Cave & The Bad Seeds, Duffy samt Seasick Steve.

Noterbart är att både Niel Young och Nick Cave uppträdde på Lugers Göteborgsfestival Way Out West förra året (Nick Cave uppträdde med sidoprojektet Grinderman).
Claes Olson