24 februari 2009

Popcatcher vinner mobilpris

Vid den stora konferensen Mobile World Congress i Barcelona förra veckan vann svenska PopCatcher första priset i kategorin Emerging Companies. Konkurrensen har varit mycket hård, över 160 företag har funnits med i nomineringarna.

Bland alla de nominerade valde juryn PopCatcher för deras teknologi som gör det möjligt att med mobiltelefonen automatiskt spela in radiokanaler och dela upp musiken i mp3-filer.

Jakob Berg, VD för PopCatcher, säger i ett pressmeddelande:
"Mobile Peer Awards is the most desirable prize there is for mobile phones and I am both happy and proud that PopCatcher has won this prize. The usage patterns within mobile phones has changed drastically when more smartphones like the iPhone has reached the market. When the users are in demand for fun and usable application this market's competitiveness increases, then it is even more honorable to win the Mobile Peer Award."
Daniel Johansson

Länk:
Läs pressmeddelandet