11 februari 2009

Premiärdags för Thåströms nya

I dag premiärspelas Thåströms nya singel Kärlek är för dom i P3-programmet P3 Musik. Det betyder att Thåströms första nya musik sedan 2005 kan höras någon gång mellan 13 och 14.00. Singeln, med Anna Ternheim som gästsångerska, släpps digitalt nu på fredag 13 februari.

Ett album med samma titel släpps av Sonet/Universal Music fredag 13 mars och följer då upp 2005 års Skebokvarnsv. 209. Ett album som bland annat gav Thåström hans första singeletta i form av låten Fanfanfan.

Albumet Kärlek är för dom har producerats av Thåström själv i samarbete med Ulf "Rockis" Ivarsson. Bland musikerna på plattan finns Ivarsson, Pelle Ossler, Conny Nimmersjö, Christian Gabel och Hell. Flera av dessa är även med när Thåström just 13/3 inleder sin vårturné på Olympen i Lund.

Turnéplan:
13-mar Lund Olympen
14-mar Stockholm Cirkus
15-mar Stockholm Cirkus (extrakonsert)
18-mar Skövde Skövde Arena
19-mar Oslo Rockefeller
20-mar Göteborg Lisebergshallen
26-mar Västerås Bombardier Arena
27-mar Linköping Sporthallen
28-mar Kristianstad Idrottshallen
03-apr Huskvarna Folkets Park
04-apr Karlstad Nöjesfabriken

Lars Nylin