22 januari 2009

Family Tree och Bonnier Amigo fortsätter sitt samarbete

Family Tree och Bonnier Amigo kommer att fortsätta sitt samarbete. Det innebär att Bonnier Amigo även fortsättningsvis kommer att distribuera och sälja de skivor som ges ut av Family Trees två labels Razzia Records och Catchy Tunes.

Musikaliskt sett har Razzia Records (Säkert!, Maia Hirasawa, Hellosaferide, Timo Räisänen m.fl) och Catchy Tunes (Eric Prydz, Crazy Frog, September m.fl) inte så mycket gemensamt, men de två etiketterna drivs under samma paraply – företaget Family Tree Music. Nu har Family Tree valt att fortsätta samarbeta med Bonnier Amigo.

– Vi är glada och stolta att fortsätta jobba med Bonnier Amigo som vi haft en väldigt kul tid med. Vi har stort förtroende för Fredrik Ekander och hela gänget på Bonnier Amigo, säger Daniel Ledinsky, VD för Family Tree Music.

– Family Tree fortsätter att leverera hits och vi är mycket glada över att ha deras
fortsatta förtroende att hjälpa till att sprida deras fantastiska musik,
förklarar Fredrik Ekander, VD för Bonnier Amigo Music Group AB.

Under 2009 kommer Razzia att stå får två av de på förhand mest uppmärksammade debutsläppen – Dundertåget (Thunder Express svenskspråkiga version) samt Adiam Dymott.
Håkan Durmér