14 januari 2009

090114

Twiggy Frostbite hjälper det svenska handbollslandslaget till VM-guld?

Två olika grader och nyanser av begreppet förväntningar. I onsdags möttes de.
Skivdebuterande gävlebandet Twiggy Frostbite besökte i samband med sin stockholmsspelning på Debaser Slussen i onsdags det svenska handbollslandslaget vid deras förberedelser inför handbolls-VM i Kroatien. Twiggy Frostbite från Gävle, som skivdebuterar den 18 februari, delade med sig av sina förväntningar inför ett skivsläpp och handbollslandslaget delade i sin tur med sig av sina känslor inför ett stort mästerskap.
Är känslorna likvärdiga? Är de rent utav identiska?
Ett utav våra allra käraste landslag besökte efter detta möte Twiggy Frostbites spelning på Debaser Slussen på kvällen. De fick givetvis se bandet framföra sin nya singel Heroes (som roterar flitigt på radio), men även ett flertal spår från det kommande albumet Through Fire [Despotz Records / Playground Music].
Hur kommer Sverige att ta emot Twiggy Frostbites debutalbum och hur ska det gå för handbollslandslaget i VM?

Presskontakt:
Ronnie Schmidt, Triada Promotion
ronnie@triadapromotion.se
Tel.nr: 0707-174049

www.myspace.com/twiggyfrostbite