22 december 2008

081222

Sheriff Records nu på nätet

Ett av höstens stora samtalsämnen i såväl svensk som internationell musikbransch har varit det nystartade skivbolaget Sheriff Records och dess vitt förgrenade verksamhet. Bolagets verksamhet har framför allt varit ett hett diskussionsämne internt, men dess nyskapande strategier har även uppmärksammats i diverse kulturbloggar (se Kulturbloggen) samt i politiska krönikor (se Copyriot).

För att tydligare åskådliggöra Sheriff Records högt satta mål och ambitioner har bolaget i samarbete med Warner Music Group nu lämnat sin tidigare hemvist hos gmail (jfr. Ludvig Werners Telia-samarbete) och skapat sitt eget forum på www.sheriffrecords.com. Här kan du under en särskild B2B-flik t.ex läsa om Sheriff Records s.k. Business Records.

På närbesläktade http://sheriff.com finns kompletterande information om bl.a singlar med s.k. ”pictures sleeves” (av extra samlarvärde) samt resetips (Lars Nylin är vid sidan av sin verksamhet som fotbolls-, längdskidåkning och till viss del även musikbranschbloggare dessutom uppskattad resekrönikör i bl.a Dagens Nyheter) och länkar till olika dajting-sajter.

Sheriff Records-relaterad musik, videor och bildgalleri finner ni liksom tidigare enklast på www.sheriff.se.

Länkar:
www.sheriffrecords.com
http://sheriff.com
www.sheriff.se