4 december 2008

Dom uppträder på Chick Singer Night

På söndag – 7 december – är det dags för den andra upplagan av Chick Singer Night i Stockholm. Den här gången arrangeras Chich Singer Night på Fasching och de uppträdande artisterna är Pernilla Andersson, Lina Nyberg, Josefin Glenmark, Karin Turesson och Sofia Pettersson.

Chick Singer Night är ett amerikanskt koncept som går ut på att skapa konsertkvällar där de kvinnliga artisterna och låtskrivare inte bara står i fokus, utan även ges en ordentlig chans att inspirera och inspireras av varandra.

Ambitionen är att varva etablerade och oetablerade artister samt att inte begränsa sig vad gäller ålder eller genre. I USA har bland andra Norah Jones, Sheryl Crow och Lisa Loeb uppträtt på Chick Singer Night.

Bakom Chick Singer Night i Stockholm står initiativtagarna Åsa Rydman och Karin Inde. Första upplagan hölls på Underbara Bar i våras och på söndag är det alltså dags igen. De uppträdande artisterna kommer att backas upp av Chich Singer Nights husband.
Håkan Durmér

Uppträdande artister:
Pernilla Andersson
MySpace-sida

Lina Nyberg
MySpace-sida

Josefin Glenmark
MySpace-sida

Karin Turesson
MySpace-sida

Sofia Pettersson
MySpace-sida